istanbul lesbian lifestyle

21 Haziran 2008 Cumartesi

Dante's Cove - Possessed & Undressed



Dün uzun zamandır izlemek istediğim Dante's Cove'un 1. sezonunu izledim. The OC, Charmed ve Buffy the Vampire Slayer'ın gay versiyonu olarak özetleyebileceğim dizinin ilk sezonu mükemmel olmasa da umut vericiydi.

Kevin ve Toby adlı gay çiftin Dante's Cove diye küçük bir sahil kasabasına yerleşmeleriyle başlayan olaylar, 150 yıllık bir laneti ortaya çıkarmaları ve işin içine büyücülerin, cadıların ve benzerlerinin girmesiyle gelişiyor. Konu gayet ilginç ancak dizi hakkında önceden internette birşeyler okumadan izleyerek anlayamayacağınız kadar karmaşık.

Dizinin ilk dakikalarından itibaren tamamen çıplak gay erkekler görmek mümkün. Zaten 10 dakikada bir soft-core gay pornosu tadında sahnelerle karşılaşıyoruz. Ancak malesef ilk sezonda lezbiyen çiftlerin sevişme sahneleri biraz özet geçilmiş. Daha çok gaylere hitap ediyor gibi.


Dizinin oyuncularının çoğu gerçekte de gay olmasına rağmen pek çok sevişme sahnesi çok sahte göründü bana. Ayrıca herkes her dakika ya çıplak/yarı çıplak geziyor ya da seks yapıyordu. Bu da gerçekçilik unsuru adına bir 10 puan götürdü diziden, ama tüm oyuncular çok güzel ve seksi oldukları için şikayet edemiyorum.


Kısacası boş zamanınızı eğlenceli bir şekilde geçirmek için gayet uygun bir dizi ama çok fazla şey de beklememek lazım, en azından ilk sezondan.

Hiç yorum yok: